Utställningsträning.

Detta är en mindre rolig sysselsättning.
STÅ FINT säger matte och då skall svansen ha fin resning. Jag måste stå still också Flera minuter. Jag vill att det skall hända något varje sekund. Men det är kanske bäst att göra matte glad och göra ett försök. Jag kan kanske bli champion. Vem vet !!!!

BADA !!!!!!

Detta är inte roligt. Våt och tanigt smal blir jag. Min kropp blir liten och jag känner mig tillintetgjord. Men när jag torkat mig är allt prima igen. Matte tycker jag är silkeslen och luktar jättegott (Parfym i schampot FYY). Jag vill lukta hund och inget annat.
Helst av allt vill jag använda mattes och husses säng som handduk, men får nöja mig med min bädd och husses gamla frotterock. Är helt OK det också.

BADA igen

Denna typ av bad gillar jag. Jag får själv bestämma och slipper schamponeras. Torkar gör jag bäst på en grästuva efteråt. Matte och husse mindre glada, eftersom jag ofta har pälsen full av fästingar.

REGNROCK.

Jättetrist, jag flyr, bara matte och husse tar fram dressen. Tyvärr är matte och husse smartare och stänger källardörren så att jag inte kan fly. Efter promenaden är det skönt i alla fall. Man slipper att tvätta hela underredet, bara tassebassar och det är skönt.